Godmorgon måndag!!

Fy tusan vad jag har sovit dåligt i natt. Känns inte bra faktiskt. Låg och lyssnade på när hjärtat mitt snarkade så högt så.. Det är ju förändringar som sker nu, så det är väl en hel del tankar som rusar runt i huvudet. Jag sitter i köket och dricker en kopp te.. Glömde köpa bröd igår, så jag får äta frukost lite senare.. Ska vara på dagis om en timme också. Känns faktiskt lagom dumt att lämna dem där utan frukost i magen. Vi äter alltid klockan halv åtta.. Vardag som helg. Tror inte tjejerna bryr sig så mycket, men för mig känns det konstigt. De sitter just nu och tittar på Playhouse Disney och är så nöjda. Jag har en del ärenden att utföra idag också, trots att skolan börjar. Ska åka in och möta Anni i stan vid typ halv elva. Måste till CSN för att allt ska bli rätt från början.. Så osäker, och jag vill inte veta av senare att allt blivit fel så jag får betala tillbaka sådär konstigt som de stått om i tidningen några gånger.. Men nu ska vi nog ta och borsta våra tänder och klä på oss kläder.. Sen kan de få titta tv igen. Ha en härlig måndag!!
1 Anna:

skriven

Spännande måndag för dig idag så jag förstår att du haft svårt att sova. Hoppas allt blir kanon med skolan och att du får fixat det med CSN :) Kram

2 Nadja:

skriven

Du är mer än välkommen till oss, de smittar ju under helatiden som kopporna inte är torkade och de är ju minst en vecka framöver =)

Kommentera här: