Sagostund med Libero

Som småbarnsföräldrar så spenderar man många av timmarna vid skötbordet för att byta blöja på sina barn. Upp emot 4500 blöjor under blöjtiden. Stunder man gärna vill ha lite extra mysiga. Helst utan gråt och bråk. För inte är det alltid kul att byta blöja, även om barnet kommer på sen att det är skönt att bli torr. Så då kanske kan en sagostund vid blöjbyte vara en variant att få en mysig stund.

Just nu kan man samla koder från Liberos blöjpaket från 4 paket och få 2 små handdockor. Lilla nyckelpigan och Humlan. Så varför inte samla till dessa söta små djur och sedan göra blöjbytet mysigare med egna sagor om just Lilla nyckelpigan och humlan. Tror nog barnen kommer älska stunderna vid skötbordet!

Att börja ta fram handdockorna innan blöjbytet börjar, kanske låta barnet känna och klämma på handdockorna medan blöjbytet pågår för att sedan få höra en mysig liten saga. En saga utan manus, som kan börja och sluta precis som du själv tycker!

Jag ska genast samla ihop mina koder och beställa hem dessa till Ninja. Nog för att hon är stor nu, men fortfarande är det gråt och bråk vid blöjbyte vissa dagar!

 

Kommentera här: