Ordning på skorna

Våran hall har varit total kaos de senaste veckorna. Skor ligger hur som haver och ingen av oss riktigt bryr oss. så länge vi hittar våra skor så är det lugnt!
Men så tröttnade jag. En sväng till IKEA och problemet blev löst!

Två stycken LACK tv-bänkar fick bli våra nya skohyllor. Bänkarna kostade bara 79 kronor styck så det var ingen stor summa direkt!

Barnen fick sig en egen hörna till jackorna. Där vi tidigare haft ryggsäckar, fick nu deras vinterjackor hänga och skorna stå under. Satte dessutom upp deras julstrumpor, eftersom vi inte har någon öppen spis så kommer tomten in genom brevinkastet och lämnar paket i strumporna! Får hoppas att tjejerna tycker om det!

 
Även en skohylla till mina och maken skor skruvade jag ihop denna förmiddag. Han jag lever med har ju ett gäng skor, och de tycks föröka sig riktigt fort också. Lite tråkigt att han inte låter mina skor tillöka sig lite fort.. Men nu blev det nog ordning på hans skor i alla fall.



Lådan i hörnet innehåller just nu våra cykelhjälmar (i och med att vi inte cyklar just nu) och så våra reflexvästar så de ska vara lätta att hitta när vi ska ut i mörkret. Även barnens hörselkåpor ligger på plats där. Helt klart en smidig förvaring i hallen för sånt man inte vill ha framme!

Nu ska bara den andra delen av hallen göras i ordning också.. Men det kommer. Tar lite i taget så blir det bra till slut!
1 Anna (grannen) :

skriven

Du verkar vara lite som mig :P ständiga projekt med hemmet! Haha älskar de!
Fint ni fick o väldigt smart! :)

Svar: Ibland blir jag tokig på mig själv och alla projekt! Men det är ju ändå så roligt :)
Marie

2 Anonym:

skriven

Vad smart! Och snyggt blev det :)

Kommentera här: