Nattgästen

Våran nattgäst har kommit sig till ro. Han gör faktiskt inget annat än att sover, eller ligger ner och lurar. Kommer till oss och blir klappad och sen lägger han sig igen.

 
I hallen verkar han trivas allra bäst. Kanske är det så att han vaktar oss lite grann. Stora killen ♥
Jag är förvånad över att han inte har skällt en endaste gång hittills. Trots det så har det varit ovanligt mycket läten i trappuppgången, och i och med att han är från "landet" så trodde jag han skulle reagera på varenda ljud. Men nej, inget ljud ifrån sig har han gjort!

Familjen har varit ute på en promenad för drygt en timme sen. Den blev ju inte så jätte lång då det var kallt för tjejerna. Så kvällspromenaden får nog maken ta alldeles själv. Men Quentin luktade på massor av ställen och gjorde det han skulle.

När det var dags för oss att äta middag så satte han sig först och tittade på men sen när han insåg att han inte skulle få något så lade han sig bredvid Viljas stol och väntade tills vi var klara.

Att vara hundvakt har även gjort tjejerna väldigt lugna. De sitter nästan som små ljus i soffan och har ätit  det mesta av sitt lördagsgodis i köket då det innehöll choklad och det får inte hundar äta. Så jag tror minsann att vi måste vara hundvakt lite oftare. Så vi kan få lugna tjejer i mellanåt!

Vi är i alla fall riktigt glada över att få ha honom här under eftermiddagen, kvällen och nattet. Imorgon kommer de och hämtar hem honom igen!
 

Kommentera här: