En rastlös men spontan familj

Det här med att vara lediga är inte alls något för oss egentligen. Vi blir väldigt lätt rastlösa och behöver något att göra. Så i torsdags höll jag på med lite grejer på uteplatsen då tjejerna kommer utspringande och säger att vi ska sova på hotell. Visst hade vi pratat om att göra något med tjejerna nu när vi är lediga men mer än så blev inte bestämt. Tills maken då hade ringt och bokat hotell i Stockholm!

 
Det tar en stund för oss att komma ur den här upptagen-tiden som hockeyn tar för oss. Att bara vara hemma är riktigt svårt i början, men man vänjer sig efter en stund. Och vi är sådär lagom spontana så det blir som det blir liksom!

 
Vi var uppe i Stockholm strax vid klockan 17 på torsdagseftermiddagen. Checkade in på hotell Scandic Järva Krog, med Mall of Scandinavia som utsikt från fönstret! Vi tog en runda där, tjejerna köpte Prinsessan Sofia gubbar att leka med på hotellrummet, och dessutom fick de två varsinna LEGO-gubbar då de hittat kycklingar i LEGO-butiken. Riktigt kul för tjejerna!

Sen tog vi oss för att äta lite och handla lite mys till hotellrummet. Så lite festis och chips framför barnkanalen var riktigt mysigt. Vi gick till sängs tidigt då vi alla varit uppe sedan tidigt. Så någon direkt sovmorgon blev dte ju inte heller för våran del. Men halv åtta var vi nere och åt en stadig frukost innan vi tog oss upp till rummet igen för att göra oss klara för dagen!

 
Förmiddagen skulle nämligen spenderas på Naturhistoriska museet och Cosmonova. Vi köpte biljetter till filmen Det vilda Afrika. Något tjejerna tyckte vr häftigt men ändå lite läskigt då en krokodil fångande en gnuoch började äta på. Kanske inte riktigt något tjejerna ville se, men i det stora hela så var det en fantastisk film på 20 minuter. Alldeles lagom för tjejernas del. Vi fortsatte strosa runt på museet innan vi började rulla hem vid lunchtid. 

 
Sen hade vi bara en alldeles lugn eftermiddag hemma. Tvättade, pysslade lite med pärlor och bara var. För ibland är det skönt att bara vara hemma också.

Älskar helt klart våra spontana ryck vi får ibland. Vi planerar sällan saker, utan det blir mer spontant. Okej, kanske semesterveckan i sommarstugan planeras lite, då det måste spels in på många håll. Men annars så blir det som det blir helt enkelt! Spontant!
 
1 Bea:

skriven

Här är det samma visa då det är ledigt: rastlösheten!
Sambon tycker det är orättvist då sonen har lov, men skulle han själv vara ledig lika ofta så klättrar han på väggarna och måååste ha något att göra.
Jag..? Jag kan ligga en hel dag i soffan och zappa kanaler *hihi*

Kommentera här: