Med is på rutan

Maken väckte mig riktigt tidigt imorse. Eller ja, min klocka hade ju ringt men jag ville absolut inte kliva upp egentligen. Men gröten stod på köksbordet 05.45. Så det var bara att kliva upp och äta. Tempraturen visade 1.2 grader ute och det såg till och med kallt ut utanför. 
När vi se kom ner till bilarna en halvtimme senare så var det is på rutorna. Så maken tog snällt min skrapa och skrapade mina rutor först så jag kom iväg till skolan med de två stora. 

 
Än så länge så börjar jag 20 minuter innan honom. Och då ska jag bara ombytt och klar också. Så då får han ta lämningen på förskolan då den tar lite längre tid på sig. Men lämningen hade gått bra enligt maken så..

På jobbet hittade jag arbetsuppgifter löpande med en kollega. Vi gjorde lite så och lite så. Och det blev en bra arbetsdag det också. Är lite svårt när man inte har något fast att göra direkt. Jag får göra sånt som de ber mig att göra. Och vissa dagar så är det ingen som ber mig att göra något heller, då får man hitta sina egna uppgifter. Men det blir nog bättre sen!

Imorgon nalkas det gemensam frukost. Kanske den sista? I och med att vi slås sammans med våra enheten inne i stan så vet vi ju liksom inte hur det kommer att se ut från och med första maj. Men det visar sig med tiden det också! En stor process ska ju trots allt ske. 

Men nu har jag ju såklart slutat för dagen så jag bör inte lägga så mycket tid på arbetet just nu heller så. Strax dags att hämta hem lite tjejer. Vilja får skippa basketträningen idag då hockeyavsluning nalkas klockan 17.00 för hennes del och 18.10 för resten av tjejernas del. 
Nu ska jag dock fixa med tvätten. Hade först tänkt vila en stund, men maskinen är klar. Lika bra att få det gjort redan nu..
 
1 Days by Johanna:

skriven

finns ett jätte bra medel och spruta på rutorna så slipper man skrapa, kommer inte på vad det heter nu, men kan kolla upp det när jag är hemma. Kostar typ 40k på jula och varar läääänge, så värt det :)

Ja det var verkligen en fin stund igår med hugo <3

2 marianne:

skriven

Usch för att skrapa rutor och sätta sej i en frusen bil....men jag föredrar lite kyla framför regn och rusk..

Typiskt att idrottsaktiviteterna ska krocka.

Timmarna på jobbet kan lätt kännas långa om man inte har så mycket att göra....

Kommentera här: