En dag med pappans jobb

Tjejerna var redo att spender ett par timmar med Rickard och hans jobbarkompisar. De trivs ganska bra med vissa av kollegorna så det känns lite lättare då också.

 
Ostadigt väder, regn, solsken och blåst om vart annat under hela dagen. Så jackan fick vara på när vi väl kom in till stan. 
De flesta företag hade sina "tält" i Stadsparken, men PEAB valde att ha sitt i en byggnad som de ska till att renovera till bostäder. Så det var ju varmt och gott inne hos dem när regnet kom. Dessutom vanlig toalett, till skillnad mot alla baja-major som står uppställda runt om i parken. 

 
Dagens lunch blev en redig smörgås. Tjejerna fick varsina med ost och skinka och jag fick en med kyckligröra. Mycket goda. Obegränsat med bubbelvatten och lite läsk till tjejerna. Alla kollegor till Rickard va så pratsamma och lätta att samtala med. Tjejerna trivs ju dessutom riktigt bra med deras farbror som också jobbar där. Så de hängde lite med honom också. 

 
Det gick ingen vidare för företaget på själva drakbåtstävlingen. Tror de åkte ut nånstans i åttondelsfinalen eller så. Är lite osäker då vi åkte hem lite tidigare. 
Men tjejerna var så duktiga att heja från sidan av vattnet. Sista paddlingen vi såg stod Rickard över, likaså deras chef, på så vis blev deras båt lite lättare. Inte för att det hjälpte så mycket men ändå. Rickard var ju skapligt blöt om kläderna i alla fall så för hans del så tyckte han det var bättre att stå på sidan av i torra kläder.

 
Får hoppas att det är återkommande till nästa år också. Kanske kan grabbarna träna lite grann innan också. För att kunna bli lite mer jämna i sitt paddlande!

Det var en trevlig dag i parken idag. Vi höll oss bara där. Fanns ju massor att göra i övriga centrum också. Men det lockade inte just idag faktiskt.

Nu laddar vi om för äventyr imorgon. Då tar vi oss neråt i landet!
 
1 Viktoria Sjöström:

skriven

Verkar ha haft en trevlig dag trots att vädret inte verka vara det bästa. Har du träffat hans kollegier förut? På torsdag börjar jag och jobba känner inte alls för det. Känner att det inte varit någon riktig sommar med sol & värme som man behöver.
Ha det gott, Vicki

Svar: Jadå, när jag var sjukskriven i augusti förra året och februari i år så kom de hem till mig på fredagsfika varannan fredag klockan 11 :) Åh va jobbigt att börja jobba snart. Jag börjar jobba torsdag vecka 34 då jag måste skola in minsta tjejer i förskoleklass. Spännande :)
Marie

Kommentera här: