Morgongos och mätta magar

Efter en mycket varm natt (vart tusan finns ac på rummet egentligen?) så tog vi oss ner till matsalen för att äta frukost. Det stod i barnens välkomstbrev att Sigge skulle komma på besök klockan 7:45 så då behövde vi ju såklart vara där.

 

 
Men Sigge tog lite sovmorgon och kom 20 minuter senare. Men det var nog bättre för då hann tjejerna äta upp sin frukost och springa iväg och leka i lekrummet. Själv fick jag äta massor. Det är något med hotellfrukost, för aldrig att jag skulle äta så mycket hemma till frukost. 

Men nu är vi uppe på hotellrummet i och tar det lite lugnt. Resväskorna är packade och tjejerna målar i sina målarböcker.

Djurparken öppnar klockan 10:00 och det tar ca 6 minuter att ta sig med bil till djurparken så vi har lite tid att ta det lugnt på. Det är mulet här, men känns ändå skapligt varmt ändå. Det ska i alla fall bli en bra dag för oss!
 
1 M:

skriven

Ja men eller hur. Vad ÄR det med hotellfrukostar? Man äter ju aldrig såna mängder hemma. Kanske är för att någon annan plockar fram och plockar undan. Man kan bara gå och välja och vraka. Kanske borde boka en natt på hotell bara för att få äta frulle. Haha

Hoppas ni får en bra dag.

2 Days by Johanna:

skriven

Ja det är något speciellt med hotellfrukost. Kan man trycka i mig hur mycket som helst där.

Hoppas ni fick en härlig dag i djurparken :)

Åh kul med gekås, blir en tur dit i höst.

Kommentera här: