Jag blev inte ensam

Jag lämnade tjejerna klockan fyr ahos min syster igår. De skulle äta pizza och mysa med kvällsgott. Tjejerna var så glada när jag lämnade dem. Själv tog jag mig en runda på Tuna Park (igen fast ensam). Hittade dock ingenting, som vanligt. Eller så var jag inte riktigt på humör för det. Passade på att åka till Ica Maxi och handla lite kvällsgott till mig själv också eftersom jag skulle spendera kvällen i soffan med Netflix eller Viaplay. 

Klockan halv sju ringde min syster. Meja tempade feber och var väldigt hängig så jag fick göra mig i ordning och åka över och hämta hem dem igen. Linn hade gett Meja en alvedon så hon gick raka vägen in till Viljas säng och somnade. Klockan hade precis passerat sju. 

 
Jag och Ninja dukade fram mitt kvällsgott och tittade på Musse's Clubhus på Disney Junior istället. Men vid kvart i åtta frågade Ninja som vi skulle gå och sova. Hon gick dock och lade sig på makens plats strax efter åtta. 
Är ganska tacksam över att jag faktiskt inte hade några planer igår. Att jag hade fått ställa in. Men visst var det skönt att få hem tjejerna och lite sällskap i sängen under natten.


(trots att hon är liten så tar hon så mycket plats ♥)
 
Jag blev väckt kvart över sju av att Vilja ringde och sa god morgon. De skulle göra sig redo för att åka över till ishallen. Frukost hade de ätit tidigt och så. Hon lät glad och det kändes bra! Meja och Ninja låg i soffan och tittade på tv.

Här hemma sitter Meja och Ninja och ritar. Meja är feberfri men klagar på lite huvudvärk. Men glad ändå när de pratar om vad de ritar. Tyvärr var min alvedon slut hemma så vi ska strax äta frukost och ta oss iväg och handla lite. Kanske svänger vi förbi ishallen också där vårat Flickor B har poolspel med matchstart klockan 10. Kan ju titta en liten stund i alla fall och heja på vårt lag.

Men annars blir det nog en lugn dag här hemma. Veckohandla och fixa mat och matlådor tills imorgon. Maken och Vilja kommer hem ganska sent ikväll så vi tar dagen lite som den kommer. Det är molning här hemma idag, så något vidare uteväder är det inte heller för oss. Nu är dock morgonkaffet uppdrucket så nu ska vi äta frukost!
Hoppas ni läsare får er en bra söndag!
 

Kommentera här: