Own the moment - Bauer

Vi var tidiga i ishallen igår så tjejerna hann heja på alla killar innan bussen åkte mot Strängnäs för att plocka upp ett gäng spelare för vidare till Södertälje för mera upplock för att komma till slutdestination Tyresö ishall. Bland den kallaste hallen (Rimbo är helt klart kallast) av dem vi varit i. Vi gick in och klädde oss varmt och grabbarna började värma upp. Tjejerna stod vid plexiglaset och grabbarna hejade lätt till dem.

Det var en bra match igår. En skadad spelare på plan, men tog sig ändå upp på benen, men klev av planen. Det hela avslutades med vinst för vårt lag. 4-1 i resultat och lyckliga tjejer fick många hälsningar via plexiglaset av grabbarna! När de flesta åkt av isen så kom spelare nummer 26, Andreas Sollén, åkandes över isen med nummer 23, Sebastian Ekholm's, klubba. Den hade tyvärr gått av, ganska högt upp, så den gav han över plexiglaset till Vilja. 


(Det blev en lycklig tjej som nu också har en trasig klubbba att få ha på sin hylla här hemma)
 
Sen stod tjejerna och väntade utanför bussen tills alla spelare hade gett dem en hockeyhälsning innan vi klev på bussen och åkte hem.
Bussresan hem var lite mer munter igår. Mer skratt hördes från spelarena bakom oss denna hemresa, trots att tjejerna återigen somnade innan vi ens knappt hade passerat globen. Och vore det inte för att spelare nummer 17, Eric Yngve's, läslampa var tänd tre rader fram i bussen så hade jag säkert också somnat. För det var skönt med vinsten igår. Det ger oss en tredje placering i kvalet, och med två kvarvarande matcher så har vi en god chans att klara oss kvar på den placeringen. 

När jag fick mitt morgonkaffe på sängen av barnen imorse (då maken blev tvungen att jobba idag) så pratade de enbart som matchen igår. Om vem som gjorde vad och vem som var bäst på det och så vidare. Men alla spelare betyder lika mycket för barnen. För det är alltid någon av dem som gör något för eller med dem.

Nu taggar vi om till fredag då vi tar emot Viggbyholms IK klockan 19:00
 

Kommentera här: