En lycklig tjej somnade igår

Vilken härlig kalasdag vi hade för våran Vilja igår. Så lyckad och en sån lycklig tjej som somnade strax innan klockan 21 igår. För när man har kalasdag så får man skjuta skott i pyjamas och foppatofflor i trädgården innan klockan 10. 

 
Rickard fck ett trevlig morgonpyssel när Vilja öppnat paketen på morgonen. Ett fullstort hockeymål och en skottplatta. Som nu tar upp halva min trädgård. Men barnen är lyckliga, för även Meja och Ninja skjuter ju skott de också. Men nu är de sysselsätta så gott de bara vill. Fler blåa puckar måste vi dock köpa!

Det blev ett lyckat barnkalas med kusiner och vänner. Vilja var så nöjd över alla paket hon fick. Så lycklig över alla som kom och firade henne. 

 
Något nöjd tjej som fick göra en till tårta efter barnkalaset då vi väntade gäster på eftermiddagen. Tyvärr blev det bara farmor och farfar som kom och fikade, så 3/4 delar av tårtan är ju kvar. Men lyckan i Vilja när hon öppnade paketet, innehållande en hockeytröja. Hon ville inte ta sig tröjan resten av kvällen, men när vi fikade fick den snällt tas av så hon inte spillde något på den. Nu ska den lämnas in på tryck på ryggen. Hennes efternman ska tryckas och såklart även en siffra. 


Vilja somnade lycklig efter en alldeles perfekt kalasdag. Jag är lycklig över att ha en lycklig dotter! Min snart 9åriga tjej! Tack till er som kom hit igår och firade min alldeles egna Vilja ♥
 

Kommentera här: