Hedersuppdrag under invigningen

Vi kom tidigt till Parken Zoo så vi hann med en runda med Rickard innan det var dags att röra sig mot invigningen av Flamingohuset.

 
De bjöds på bubbel och chips och alla gjorde sig redo för VDn Lennarts tal. Men precis strax innan kom Lennart och frågade om tjejerna var Rickards barn, och om någon av dem ville hjälpa honom att klippa bandet. Spännande! Vilja, som är måttligt förtjust i just flamingos blev överlycklig över frågan. Mern visst blev hon nervös. Men lagom efter Lennarts tal så klippte hon av bandet och kunde läma över saxen till honom igen.

 
FILMVilja var sen först in i hänget. Där kommer man flamingos riktigt nära. Så snart deras vingar växt ut igen, så hoppas man att de ska kunna flygas. Vingarna, den ena, klipps lite för att de inte ska kunna flyga iväg just nu, men de växer ut igen och nu när de är i en inhängad så hoppas djurvårdarna att de ska kunna flyga. Det var ganska häftigt att gå in där. Vilja var i himlen!

 
Vi fick ju matbiljetter, på grund av Rickards position på arbetet, så vi gick till Stationen och åt idag igen. Både jag och tjejerna åt precis det vi åt i måndags när mormorn bjöd på lunch. Lika gott var det idag! 

 
Sen passade tjejerna på att leka i Morris och Wilmas lekland istället för att gå in på Lilla Zoo, för att minska Mejas risk för något tokigt i och med astman och allergierna. Tycker det är så fint att de andra två tänker på Meja också. Men eftersom de lekte av sig en hel del i lekparken så skiljes vi åt från Rickard och tog oss ner till karusellerna där de endast åkte två karuseller var innan vi sen traskade ner för backen och tackade varandra för dagens besök i parken. Meja tycker vi ska åka hit varannan dag. Det vet jag inte om jag är så sugen på, men skönt tidsfördriv är det ju i alla fall. Nära och bra helt enkelt!

 
Vilja är fortfarande väldigt mallig över sitt hedersuppdrag under invigningen. Och mitt mammahjärta svämmar över av stolthelt ♥
 

Kommentera här: