Med sovande barn i sängen

Jag somnade skapligt tidigt igår. När jag nattade Ninja i sin säng så bad jag henne att inte komma in till min säng under natten. Hon lovade att det inte skulle ske, men när jag vaknade till under natten så låg hon där såklart.

 
Jag vaknade dessutom halv sju imorse. Kände mig utvilad. Men kunde inte riktigt röra mig ur sängen då hon låg bredvid. För så fort jag rörde mig så rörde hon sig. Så jag fick snällt ligga kvar. Kvart över sju vaknade hon, och jag kunde äntligen få kliva upp och göra kaffe. Meja och Vilja kom upp strax vid halv åtta. 

Jag vill verkligen att Ninja ska sova hela nätter i sin säng. Samtidigt så förstår jag ju att omställningen för henne också är lite svår. Mardrömmar har hon drömt säger hon och då känner jag mig elak att tvinga henne sova i sin egna säng, trots att Meja ligger en halv meter ifrån henne bara. Men vi måste träna. Träna på att sova själva. Även om det är mer än mysigt att ligga och snusa lite på henne när hon sover och jag själv vaknar till. Höra hennes små små snarkningar och knorranden under natten. Men nej, vi ska sova ensamma! 

Ny tag till natten som kommer! Sova ensamma!

Dags att duka fram frukost så vi kan bege oss iväg på dagens äventyr! 
Ha en fin torsdag kära läsare!
 

1 Netti Starby:

skriven

Det är verkligen inte lätt det där och så söt hon är! :-D Kramis

2 Bea:

skriven

Det är knepigt det där... Syrran har testat åxå. Men där är det en lite annan situation, så vi får se hur det går. Men nog är det mysigt - ibland... ❤️ Hoppas allt går bra för er. Kram 🤗

Kommentera här: