Jag sysselsätter mig

För att inte behöva tänka hela tiden, vilket jag gör i alla fall, så gör jag så gott jag kan med att sysselsätta mig hela dagarna. Inklusive på jobbet. Säger ja till allt som nån ber mig att göra. Tar åt mig uppgifter för att inte behöva ha en ledig stund på jobbet heller. Allt för att slippa fastna med både blicken och tanken nån helt annanstans. 
Idag fick jag dock en smula panik på jobbet. Så jag vet inte om jag faktiskt behöver semester eller om jag kanske behöver jobba hårdare. I alla fall på arbetstid. Den korta stunden av panik satte sig hela dagen på mig. 

Väl hemma. Hemma utan tjejerna. Så började jag baka bullar. Det nalkas ju födelsedag för min del och då måste man ju bjuda på bullar. Även om jag faktiskt bara tänker fira med min lilla familj på torsdag efter middagen så måste ju någon bulle finnas med. 
Och under tiden bulldegen knåpades ihop så gick ju tvättmaskinen för fullt. Sen skulle den hängas när bulldegen jäste första vändan. Samtidigt så fick jag för mig att börja putsa fönsterna i köket också. 
För att när bullarna skulle jäsa innan ugnen så kastade jag mig över till storasyster med grejer som jag hade lånat tidigare. Sen hem och vattna blommorna i köket. Ta ur tvätten ur torktumlaren och vika den.

När bullarna var klara så satte jag mig på min altan och drack ett kallt glas mjölk och njöt av en bulle. Den smakade helt okej. Får se vad mina kollegor tycker då jag bjuder på fika på torsdag under arbetstid också. 


Att bara sitta ensam gör att jag får panik. Nån form av ångest. Tjejerna ska ju vara med mig hela tiden känner jag. Men det är inte rättvist. Just det här med att vara ensam, det är ju inte jag riktigt van vid. Och det kommer förmodligen att ta tid att vänja sig också. 

Men nu är jag redo för natten tror jag. Sova ensam. Ninja smet ju in till min säng igårkväll. Hon var tydligen sur på sin mormor (jag och RIckard var på möte så mormorn var barnvakt.) Och där fick hon ligga kvar hela natten. Hade inte mage att bära tillbaka henne.

Nu ska jag dock ta med mig datorn in till sängen och sätta igång en film. Kanske somnar jag till den..

Imorgon nalkas jobb hela dagen. Arbetsuppgifter finns det så det räcker och blir över eftersom vi är kort om folk dessutom. Sen middag med Karin och sen kommer äntligen mina tjejer hem och min värld blir komplett! 

Trevlig kväll kära ni!
 
1 Anonym:

skriven

Kram! / Elin

Kommentera här: