God morgon studiedag

Ledig dag med kidsen då de stora tjejerna har studiedag från skolan. Men det innebar ju tyvärr inte sovmorgon i alla fall. Snarare så att Ninja valde att vakna tidigare än vad vi annars väcker henne när vi ska jobba. Så redan 05:30 hörde jag hennes dörr öppnas (väcker henne annars 05:50).

Så det blev ju en tidig morgon här hemma. Men det gör inget för vi har hunnit med en hel del denna morgon ändå! Diskmaskinen är igång, tvättmaskinen är igång, gårdagens tvätt är vikt och tjejerna är i full fart med lek med Barbies på Viljas rum. 

 
Själv har jag hunnit med dagens andra kopp kaffe i soffan. Som vanligt så fastnar jag i barnprogrammen även fast tjejerna inte är med. Orkade inte rota efter tv-dosan i lådan under bordet. 

Nu ska jag dock ta och göra mig redo för att gå ut och plantera om min smultronplanta. Den har inte gett så mycket bär den sista tiden så ska plantera om den i hopp om att den ger mer. Får väl passa på nu när det är skugga på baksidan, så är den vattnad och redo för att möta eftermiddagens sol, ifall solen nu håller sig så länge!

Hade planer på att besöka biblioteket, men såg att de öppnade inte fören klockan 13. Kanske tar vi oss dit då, eller så gör vi något annat. Det visar sig!

Hoppas ni får er en härlig onsdag kära läsare!
 
1 Bea:

skriven

Smultron, ja..... Jag planterade en liten hörna i blomrabatten för några år sedan - nu har smultronen tagit över hela den rabatten + ringlar sig ner på gräsmattan + försöker invadera de närliggande rabatterna... Vi får hur mycket bär som helst, så brukar ta hit systerdottern som gärna rensar.
Smultron... nästan som ogräs.

Ha en fabulous onsdag :)

2 Days by Johanna:

skriven

Låter som en mysig dag =)

Kommentera här: