Parken Zoo VIP

Rickard fick en inbjudan till familjen för en VIP-dag på deras säsongsöppning! Så tjejerna har varit riktigt taggade på dagens Parken Zoo besök som blev riktigt lyckat!

 
Först gick vi runt en stund med makens arbetskollega, men så var det dags för tjejerna att äta lunch så vi valde att skiljas åt. VIP bjöd på grillade hamburgare med massa tillbehör och läsk/bubbelvatten. Lite lång kö, men det gick ju bra ändå. Efter lunchen begav vi oss till Lilla Zoo. Där man kommer djuren nära och får klappa. Ninja passade på att klappa en get som hon gick förbi. 

 
Vi passade på att leka lite i Morris och Wilmas lekland. Hoppa studsmatta och åka kana. Surikater och sandkatter var mysiga att titta på. De är alltid så himla aktiva.

När tivolit hade varit öppet en stund så tog vi oss ner dit också. Lycka för Ninja är att precis passerat 110 centimeter höjd så hon fick åka alla utom två karuseller. Men den ena (radiobilarna) får hon åka med maken i alla fall. Piratfallet kräver 120 centimeter för att åkas. Kanske till nästa år om hon äter sina grönsaker! 

 
Jag åkte faktiskt masken med tjejerna. Men det var för att Vilja inte skulle behöva sitta ensam i en vagn. Då Meja och Ninja skulle dela. Men annars så var det riktigt skönt att bara få stå bredvid och se hur tjejerna skrattade och hade roligt tillsammans. Det värmer massor. 

Det är inte ofta vi köper lotter på Parken Zoo, men idag kände jag för att dra chokladhjulet. Så vi alla fem fick en varsin platta och såklart så vinner maken! 

 
2000g Sport Lunch, eller 25 stycken mindre chokladkakor innuti den stora kartongen. Tjejerna var inte så nöjda att vi inte tog kexchoklad (den var tyvärr slut och vi hade behövt väntat på leveransen från lagret) Men väl hemma så smakade tjejerna på en och de tyckte det var riktigt gott det också. Så inga sura miner efter det.

VIP-dag innebär såklart kändisar. Såklart såg vi några stycken ;) Dock inte lika många som förra året, men det var många som var anmälda till just VIP-dagen. VIP-dagen är ju trots allt arrangerad tillsammans med Loppi.se, men maken fick ju sin inbjudan direkt från Parken Zoo då han är arbetsledare för allt arbete som sker inne på Parken Zoo. 

 
Röda mattan, halsband, goodiebags och ballonger till barnen. Man blir sådär lagom bortskämd för en dag i parken. Även om vi nu har skaffat årskort så är denna dag lite extra (vi var även på förra årets VIP-dag). Lyckliga tjejer gick hem lagom till att parken skulle stänga klockan 16.00. Trötta men ändå fulla av energi. 
Nu ser vi fram emot en sommar i Parken tillsammans med nära och kära!

 
Tusen tack till Parken Zoo och Loppi.se för denna fantastiska dag!
 

Kommentera här: