En kalasdag för Meja

Våran söndag bestod av kalas. Kalas för våran Meja. 
Redan i förmiddags stod hon i köket och vispade grädde och fixade med tårta nummer ett. För farmor, farfar, Mummi och Ukki skulle komma på en förmiddagsfika. Det brukar bli så rörigt på barnkalasen så oftast har vi ett litet kalas för de äldre lite tidigare eller senare. Dock kom Mejas farbror med familj också, då de skulle iväg på annat på eftermiddagen så de kunde inte komma på barnkalaset.

 
Meja blev mycket nöjd med sitt förmiddagsbesök och gjorde sig sen redo för barnkalaset. Tårta nummer två skulle göras. Ballonger skulle blåsas upp. Barnbordet skulle dukas upp i vardagsrummet och lägenheten skulle snart fyllas upp med barn och vuxna.

 
8 barn och 9 vuxna samlades hemma hos oss för att fira våran Meja. Som hon nöjd av att stå i centrum. Blåsa ljusen på hennes egendekorerade tårta var ju en enkel match. 

 
Sista gästerna gick strax efter klockan fyra och vi kunde lägga oss raklånga i soffan och pusta ut. En mycket lyckad kalasdag för Meja. Det fick bli pizza till middag för att stabilisera upp allt det söta.

Vi ska strax runda av här hemma. Meja läser just nu sista krysset i hennes läsbingo som hon fick från skolan innan hon gick på läslov. Mycket nöjd över att ha klarat av det. Så hon sitter faktiskt inne i min klädkammaren, då sista krysset för Meja blev att läsa på något gömställe. Och i min klädkammare så leker de ofta kurragömma. 

 
Dusch och sova tidigt idag. Imorgon lämnas barnen tidigt i skolan och ett läkarbesök i Stockholm väntas för min del. Är tacksam att mamma tagit semester imorgon så hon tar hem tjejerna från skolan när de slutar.

Jag hoppas ni haft er en bra helg!
 
1 Bea:

skriven

Lycka till i Stockholm ❤️ Kram

Kommentera här: