Tack för denna gång Stockholm

Återigen var dagen kommen för ett läkarbesök i Stockholm. Vi lämnade tjejerna i skolan lagom till frukost och styrde bilen mot huvudstaden. Idag var det lite mer trafik på vägarna upp men vi kom till Drottninggatan där vi åt en mysig frukost innan vi tog oss en längre promenad. Vi gick genom Sturegallerian. Tog oss igenom våningarna på NK för att sedan ta oss tillbaka till bilen och bege oss till Sophiahemmet.

 
Det var en mysig liten klinik vi hamnade på. Men sen så var dte inte så mysigt längre.
Den första undersökningen tyckte jag var hemsk. Läkaren, som var riktigt duktig och fantastisk, gav mig små elektriska stötar i båda mina händer. Så obehagligt att inte kunna kontrollera mina egna muskler när hon gav mig stötarna. Ont gjorde det också. Men läkaren var riktigt lugn och lät mig ta den tid det tog för mig att hantera smärtan. 

Sen fick jag gå ut i väntrummet igen och vänta på att specialistläkaren skulle gå igenom mina siffror på mätningen av nervhastigheten. Sen blev jag uppropad och inför till den hemskade undersökningen jag någonsin gjort. Läkaren stack först in en nål i min armmuskel och bad mig spänna muskeln. Bara det gjorde så ont att jag började gråta. Sen satte han en nål i muskeln på ovansidan av handen, mellan tummen och pekfingret och bad mig även där att röra tummen uppåt. Grinade lika illa då. Slutligen så satte han en nål i muskeln som sitter mellan tummen och handleden. Det gjorde så hemskt ont och när han tog ut nålen så blödde jag en del. 
Men summan av den hemska undersökningen. Ingen påverkan på mina nerver. Tacka gudarna för det.

Men då hamnar jag ju tillbaka en ruta i allt detta. Väntar på en ny tid till läkaren på City Ortopedi. Så får vi se vad hon säger när hon fått provsvaren på denna klinik. Vilken väg vi ska gå. Eller om vi helt enkelt får stå kvar.
Tack för denna gång Stockholm. Jag väntar med skräckblandad spänning inför nästa besök. 

Nu är jag trött. Sov riktigt dåligt då jag var nervös inför dagen. Dragit på mig en förkylning har jag också gjort. Så just nu är jag lite bitter. En stor kopp te och nässpray så ska jag krypa ner i soffan och titta tv tills jag somnar.

Hoppas eran måndag i alla fall har varit skapligt bra!
 
1 Bea:

skriven

Nämen hualigen vad dom plågat dig 😣 Jag fick typ sympati-smärtor bara att läsa om det. Men du var verkligen duktig! Jag hade förmodligen drämt till sadisten som stack mig...
Förkylt här med, så nu tar vi och kryar på oss, va?! ❤️ Kram

Svar: Jag som är en sån snäll tjej satt ju där och bet ihop. Spände mig ännu mera och fick mera ont. Tur att det hela var klart på en kort stund (men kändes som en evighet)
Ja, nu tar vi och kryar på oss en hel del ❤️ Kram!
Marie

Kommentera här: