Danijela Rundquist Cup Flickor B 2017

Den var hennes första cup. Förmodligen den yngsta spelaren i hela cupen, men vilken insats hon gjorde.. Ninja!

 
Vi åkte hemifrån tidigt igår morse. Redan tio över sex rullade bilen hemifrån mot ishallen för packning av utrustning. Så 3 hockeybackar, 5 hockeyklubbor, väska med matchtröjor, sjukvårdsväska och ett flaskställ packades in i Skoda SuperB'en innan avfärd mot Vällingby i Stockholm. 

 
Kanske behövs det inte en större bil trots allt. Tjejerna hade sina egna rggsäckar framför fötterna inne i bilen och trots det fick de gott om rum för både ben och fötter för att till och med sparkas lite på varandra. 

Tillsammans på cup för första gången. Alla tre. Det var riktigt mäktigt. Ninja och Vilja spelade i samma 4:a också på isen. Och de jobbade riktigt bra ihop ändå. Trots Ninjas lilla kropp. Men hon är kvick och hon är sugen på match. Då går det ju såklart lättare.

 
Både Meja och Vilja gjorde mål ungder cupes 6 matcher. Lyckligtvis vann i alla matcher utom 1 och det innebar att tjejerna tog med sig den silvriga pokalen hem till förrådet. Vilken lycka! Målvakten gjorde ett grymt jobb tillsammans med alla utespelare. Tillsammans hade tjejerna det riktigt kul. Skrattade, busade och var allvarliga tillsammans.

 
Med tanke på att tjejerna inte spelat så mycket match tillsammans tidigare och att träningarna fortfarande är lite uppbyggda under hockeyskolans regler. Så är de inte riktigt hemma i match tillsammans. Nu har ju alla utom 3 tjejer spelat tillsammans med killar i några år så lite rutin har de ju ändå. Och summan av gårdagen tillsammans blev ju en andra plats i cupen, med 7 deltagande lag! Grymt!

Det var riktigt kul att få vara med på nära håll. Rickard tog sig an tränarrollen och jag fick ta assisterande tränare-rollen och tillsammans gjorde vi ett riktigt bra jobb. Peppade tjejerna, skällde lite på tjejerna och hade jätte kul med tjejerna. Och jag vet att mina tre tjejer var både lyckliga och trötta när vi satte oss i bilen och åkte hem igen.

Idag är tjejerna hockeylediga. Och ska istället spendera dagen med sin farmor och farfar. Som de har längtat efter denna dag ♥
 
1 Bea:

skriven

Starkt jobbat, tjejer! Och Rickard ;)

Svar: Tackar :)
Marie

2 M K:

skriven

Gillar fotona som är tagna ovanifrån. Både den i det här inlägget och i förra inlägget.

3 Viktoria Sjöström:

skriven

GRATTIS till tjejerna 👍👍👍
Vicki

Svar: Tackar!!
Marie

Kommentera här: