Lördagskalas

Idag var vi ivägbjuda till min systerson Lucas som fyllde 10 år i torsdags. Så vi klädde oss fina, tjejerna i klänning, jag i skjorta och Rickard i pullover. Lucas bjöd på ett riktigt gott fikabord och vi gick helt klart därifrån fyrkantiga!

 
Lucas var mycket nöjd över paketen han fick och att vi såklart kom och firade honom. Han blir så lätt tacksam. Och han är så duktig på att visa sin tacksamhet också! Så mysigt så!
Lucas. Min gudson. Fyllt händerna fulla ♥ Min stora kille!

 
Barnen satte sig på golvet framför tv.n istället för vid bordet. Men de var riktigt nöjda. Stora kusinen Max, som blir tonåring nästa vecka. Satt i köket med oss vuxna istället. Det är så avslappnande att bara fika och prata om allt och ingenting när de är ett litet intimt kalas. Då hinner man verkligen med alla!


Mätt och belåtna med en varsin stor godispåse gick vi hem igen! Tjejerna fick med sig ballonger som fladdrade så fint bakom Meja när hon bar hem dem. 

 
Nu har vi en vecka på oss att smälta allt gott fika och ladda upp för både Meja och Max kalas nästa helg!

I övrigt har vi faktiskt bara njutigt av denna lediga lördag. Suttit hemma i soffan. Lyssnat på barnen när de har lekt. Och bara varit. Skönt och lite behövligt!
Nu laddar vi med kvällsmys. Det är en kalaslördag med andra ord!
 

Kommentera här: