Hockeymatch, hemmais fast bortais

Igår efter Viljas hockeyträning styrde vi bilen mot Åkerstyckebruk och deras ishalle för att titta på när de spelade sin match i premiären. Ena spelaren jobbar på Vilja och Mejas fritids så de blir ju lagom peppade av all hockeysnack som går runt med honom och så. Och för att inte glömma Viljas favorit Philip.

 
Tyvärr blev det ju en förlust för laget. Så lite tjuriga miner blev det men tjejerna ville ändå hänga kvar i hallen för at vänta på spelarna. Lyckligvis kom Alexander Lundström ut först och stod och pratade lite, sen så kom ju även Philip ut och till slut fick vi även träffa Micke. Linus, han som jobbar med Vilja och Meja, blev tyvärr skadad och fick åka till sjukhuset direkt efter matchen. Han var ju såklart inte i skolan idag.

 
Ninja blev en puck rikare. Den lyckan. Själv funderar jag fortfarande; När slutar barnen samla puckar egentligen? Hur högt ska berget med puckar vara hemma på byrån innan de ger sig? 

På tisdag är det derby i hockeyn för våran del. Då vårt Linden möter Åker/Strängnäs i Strängnäs ishall. Blir såklart spännande att se. Och vi kommer självklart att vara på plats. Blir dock svårt för tjejerna då de vill att båda lagen ska vinna.

 
Nu blir det hockeyträning igen. För alla tre tjejer om lite drygt en timme. Så det är väl dags att göra sig redo för att frysa en stund. Men sen bär det av till IKEA lite snabbt.
 
1 Vicki:

skriven

Har ni nära till hockeyträningen? Spelar deras ledare på fritids i samma klubb som tjejerna?
Hur många puckar har varje tjej samlat :-)?

Ha det gott,Vicki

Svar: Vi har ungefär 8 km till ishallen, så det tar ju sin lilla tid att åka.Nej, han gjorde det förra säsongen men nu har han gått över till klubben i grannstaden (4 mil bort) så vi kan ju se honom ändå, för det är ju inte så långt emellan.
Vilja har lyckats få ihop 22 puckar, Meja har 19 puckar och Ninja har 18 puckar. Men det lär ju bli fler :)
Marie

Kommentera här: