Hennes första skoldisco

Idag, var den fredagskvällen som Ninja längtade efter sen i tisdags. Hon skulle nämligen få gå på sitt allra första skoldisco. Stort för en sexåring faktiskt!

 
Håret högt uppsatt i en toft med en ljusblå rosett. Iklädd sin nya, blåvita "madickenklänning" och vita strumpbyxor. Så toppade hon sig själv med rosa jacka och skor. 
Trots att hon hade många vänner där så kunde hon inte låta bli att komma och tanka lite mys hos mig som satt i föräldrahörnan med Carro, där man kunde köpa kaffe för en 10a. Nästintill katastroft ledsen blev hon när sockervaddsmaskinen gav upp. Då hade hon köat, tillsammans med Rickard, hur länge som helst och när det bara var 3 barn före henne i kön. Då gick den sönder. Men lyckligtvis gick det att muta henne med både godis och popcorn. 

Vilja och Meja såg jag knappt röken av. De kom lite då och då bara för att be Rickard om pengar till att handla, eller lämna in plånboken (Vilja har en plånbok som även rymmer hennes mobil). Rickard var mer förutseende med kontakter, för det har jag ju knappt nu för tiden.

 
 
Klockan åtta tände arrangörerna taklamporna och vi kunde äntligen ta oss hem igen. Det var en mycket nöjd Ninja som bytte om till pyjamas direkt hon kom hem. 

 
Nu ligger alla tjejer nedbäddade i sina sängar och tittar på sina enheter i väntan på att somna. 
Själv lär jag också somna snart. Riktigt ovaggat dessutom!
 

Kommentera här: