Badring, härliga möten och fötter i Atlanten

Brända axlar och röda om kinderna. Det är ett sett att beskriva våran dag idag. Men det är ju bara kvällen, dagen den har ju varit alldeles fantastisk! 

Det här med att försöka hålla barnen från vattnet längre stunder på vår vistelse är ju stört omöjligt. Redan innan nio var vi insmorda i solskyddsfaktor och redo för att leka och ha riktigt härligt i vattnet. Vi har ju dessutom gått och köpt badring idag, så nu är det ju ingen lugn stund i vattnet från vår sida. Var inte barnen vilda sen innan så blev dem garanterat det nu!


Dessutom... Så ställde jag faktiskt upp på dagens Water Aerobic. Den ni. Från att inte ha tränat något till att köra ett pass i poolen. Troode inte att det skulle vara så ansträngande som det faktiskt var. Meja försökte så gott hon kunde också. Kanske känns det imorgon, kanske vill jag göra om det. Båda sakerna visar sig med tiden!

Ninja fick chansen att träffa Lollo och Bernie på nära håll. Hon och jag hängde en stund inne på MiniLand och pärlade en pärlplatta och fick vara bland massor med andra barn och deras vuxna. Vilja och Meja får ju hänga i Teen Lounge eftersom de är för stora för MiniLand. Men Ninja klarade sig riktigt bra utan sina systrar i en timme och fick dessutom hatten tagen av Lollo och tyckte den passade bättre på hennes öra. 

 
Vi tog oss en promenad ner till ett köpcentrum vi sett. Men det kändes som en katastrof tyvärr så vi gick hem igen. Och badade såklart lite mera med andra ord. Får bli shopping imorgon istället. Fast på annan ort! 

 
Istället så tog vi oss en promenad till en liten strand efter middagen. På vägen såg vi krabbor på klipporna, vilket alla tyckte var riktigt spännande och läskigt. Men vi kom till stranden och kunde kliva ner med våra fötter i Atlanten. Bara det var stort för tjejerna.

 
När jag och Rickard var i Spanien i påskas så ritade jag ett hjärta i sanden och skickade det som vykort till tjejerna (som var hos farmor/farfar & mummi/ukki). Så tjejerna ville såklart också göra hjärtan i sanden. Dock blev detta inget vykort, men ett kort tog jag och de blev riktigt nöjda. För nu har det gjort som jag.

 
Nu rundar vi av våran kväll här på vårt rum. Jag och Rickard sitter och vår balkong. Dricker ett glas vin och lyssnar på en ABBA-show som en grupp framträder med. Riktigt bra och svängigt. Ninja har redan somnat medan Vilja och Meja är på väg ner i sina sängar för natten. 

Imorgon ska vi iväg på äventyr. Det ska bli spännande!
Just nu suger jag i mig all kärlek som familjen upplever tillsammans just nu ❤
 

Kommentera här: