Till andra sidan ön och lite shopping

Att 7 mil innebär ungefär halva ön runt. Då är det inte så stort ändå.
Jag vill inte åka på övervikt hem, men är ändå riktigt nöjd!  


Idag hyrde vi en bil som tog oss till Las Palmas. I en liten Polo rymdes vi med nöd och näppe då Ninja även fick en framåtvänd bildbarnstol, vilket inte riktigt var vad vi hade bokat. Men hon njöt av att få sitta fastspänd med 5-punktsbälte. Att hyra bil blev för oss billigare än att ta bussen för hela familjen eller taxi. Så Rickard kan lägga köra bil på Gran Canaria till sitt livs-cv.

 
Vi besökte stadens stora shoppingcenter och köpte på oss en hel del faktiskt. Rickard tyckte dock att centret var riktigt rörigt, men vi hittade ju ändå en hel del. Kläder för det mesta så! Vi passade på att äta lunch medan vi ändå var på vift. Lite variation mot buffén vi äter här. Sen hittde vi ett till köpcenter på vägen hem som vi också stannade till på. Det är ju helt klart en annan miljö mot vad vi är vana vid.

 
Det var tre nöjda tjejer som kom tillbaka hotellet på eftermiddagen. Kläder packades upp och tjejerna passade dessutom på att använda sina nya badkläder när vi skulle ner, insmorda i solskyddsfaktor,  till poolen igen. Och denna gång tog Ninja av sig sina armpuffar. Höll för näsan och simmade (på sitt lilla vis) längst med poolkanten i cirka 1 meter. Men efter mycket om och men så simmade hon iväg med Rickard flera meter. DEN LYCKAN!

 
Och sen gav hon tummen upp och fortsatte hon att simma sina korta stunder om cirka 10 meter medan vi satt bredvid poolkanten och Vilja simmade efter henne hela tiden.. Och sen var det svårt att få upp henne ur poolen trots att vi behövde gå och äta. 

Nu är vi dock uppe på vårt rum och ska titta på showen som är ikväll. Så perfekt med en balkong med utsikt precis mot scenen. Och tjejerna kan ju gå in och lägga sig precis när de vill utan att vi behöver missa showen.

Dag tre har alltså passerat och vi är fulla med minnen och fantastiska upplevelser ❤
 
1 Anna:

skriven

Ni ser ut att ha det fantastiskt 😊Lite avis är man allt 😉
Johanna fick en fin bild skickad till sig igår! Vacker utsikt 😊
Ha det fortsatt härligt så ses vi när ni är hemma igen!

Svar: Det är alldeles fantastiskt faktiskt!Tjejerna skickar bilder till alla tror jag 😂 Idag fick mormors en bild på en nalle liksom!
Marie

Kommentera här: