Planer för en ledig dag

Sveriges nationaldag är på intågande och det innebär ledig dag för familjen tillsammans. Vilket också innebär att Rickard slutar tidigt imorgon tisdag. Kanske. Han säger det; men det kan lika bra bli så att han slutar klockan fyra som vanligt. Det visare sig. Tjejerna slutar i alla fall halv två imorgon.

 
Men då sitter vi med dilemmat; Vad ska vi göra på vår lediga dag?
Ninja har ingen fotbollsträning på onsdag i och med att det är nationaldagen. Vilket jag då knappt tror att Vilja har sommarträning med Flickor AZ heller. Det har i alla fall inte kommit ut någon kallelse till träning. Men och andra sidan så är inte det laget så jätte duktiga på att skicka kallelse i lagom tid.

Först funderade vi på att ta en spontan resa ner till Ullared för lite shopping på Gekås. Vi blev ju lite besvikna på utbuden av sommarklädern till Vilja och Meja. Men tvivlar starkt på att det blivit bättre. Kanske tar vi en hotellnatt i Stockholm, för tjejerna älskar Stockholm.. Och att sova på hotell. 

Men frågan är ju om det faktiskt är något som är sådär jätte öppet på onsdagen egentligen. Allt bör kanske ha öppet som en söndag i och för sig. Vädret ska ju vara riktigt bra ändå. Inte super varmt, men soligt.

Vi vill ju hitta på något. Familjen. Fast kanske ska vi ändå hålla oss hemma och bara vara också. Fast och andra sidan så lär ju jag och barnen ha en hel del av sådana dagar när de går på sommarlov. Eftersom då lär vi inte åka på utflykter på dagarna då Rickard jobbar. 

Det får helt enkelt bli familjeråd ikväll. Så vi tillsammans kan komma på något vi kan hitta på att göra på vår lediga dag mitt i veckan. Har ni några tips?
 
1 Bea:

skriven

Ja, du... Onsdagen? Då är nog inte mycket öppet här uppe i alla fall. Men man kan ju ha mys hemma, med saft och bullar. Kanske lek i nån liten pool (om man får ta så mycket vatten och inte har restriktioner att spara vatten)...
Vi har inga planer alls den dagen. Sonen ska väl sova till si så där 14.30 *haha* Jag och Jörgen är kanske ute i trädgården om vädret tillåter.
Ha en fin dag och kram på er <3

Svar: Vi har ju tyvärr bevattningsförbud här hos oss. Så någon pool blir det inte. Men och andra sidan så har det blivit svalare med ganska kyliga vindar här nere, så bada vill nog inte tjejerna göra i alla fall ☺️
Marie

Kommentera här: