Vi drar till Strängnäs

Det här med att vara ledig verkar inte vara Ninjas typ av aktivitet. Den rastlösa lilla tösen frågar så fort hon kliver upp vad vi ska göra. Måste helt klart vara tråkigt att vara hemma ensam med sin mamma och bara ta det lugnt. Men idag är det sista dagen för Vilja och Meja på fritids. Sen får hon ju dem att leka med. Note to self: Låt Ninja vara på fritids när Vilja och Meja inte är hemma.

Men idag har jag planerat utflykt för oss två. Vi ska nämligen ta oss till Strängnäs. I deras hamn finns en lagom spännande lekpark för Ninja att leka i för en stund. Och dessutom har ju Slagsta Glass sin glasskiosk där så vi tar både glass och lek på våran utflykt! 

 
Nu öppnar ju inte Slagsta Glass fören klockan elva så vi ska strax bege oss till Ica Maxi för att handla lite först. Tar med lite eget fika också. Ninja är än så länge väldigt ovetande för vad vi ska göra idag och det är lika så bäst. Annars tjatar hon nog sönder mina öron och suckar över att vi måste handla först.

Får se om det blir någon shopping också medan vi ändå är där. Vi har ju hela dagen på oss då tjejerna inte kommer hem fören klockan fyra. 
Ikväll har Ninja dessutom fotbollsträning. Som hon har längtat!

Dags att fixa tvätten innan vi åka och handlar!
 

Kommentera här: