Veckoslut på landet

Vi rundar av vår helg på landet. Det har varit en alldeles fantastisk helg för familjen. Och våra batterier är förmodligen både fyllda och tömda. För inte anade vi att vakta två hundar skulle innebära mindre sömn än när man hade bebisar. Men vi njuter ändå av tiden här.

 
Likaså idag tog vi oss ut i skogen med hundarna för en längre promenad. Och idag hade vi dessutom med oss fika och hittade en stor sten att sitta på. Finska skorpor, med kanel och socker på, ballerinakakor och festis. Ja, tjejerna var riktigt nöjda över vår lilla promenad och fikapaus. Och hundarna var minst lika nöjda över att få springa fritt och busa med tjejerna.

 
Nackdelen blev ju dock riktigt skitiga barn. Men de fick klä av sig i trappuppgången hemma så fick jag kasta ner alla ytterkläder i badkaret i väntan på att tvättas. Men som tjejerna har njutit av att vara ute i det härliga vädret idag. Kladdigt, men snön smälter och solen har värmt oss riktigt gott!

 
Vi unnade oss lite våfflor medan vi har hemma och packade om för sista natten i huset. Det är ju ett måste när det är våffeldagen såklart. 

Men ute hos hundarna igen tog vi oss genom skogen en stund för att avsluta på infarten till huset för att få med oss lite påskris hem till imorgon. 
Nu är tjejerna nattade och jag lika så snart. Vi rör oss hemåt tidigt imorgon för att hinna göra oss klara inför skola och jobb. Ja, barnen ska till skolan och Rickard ska till jobbet. Själv ska jag vila upp mig. 

Trevlig kväll kära ni!

 

Kommentera här: