En unnande fika

Idag har vi unnat oss en riktigt god fika. Nämligen tog vi med oss mormorn till Taxinge slott och dess underbara café. Bakverk i mängder och härlig miljö.

 
För mig blev det en marängtårta med konjaksgrädde. Och så ett glas Coca Cola faktiskt. Kaffe hade jag druckit mängder av hemma redan. Tjejerna tog sig en varsin tårtbit de också. Men endast Meja orkade äta upp sin. Fast det kanske var mer av en bakelse i och för sig. 

 
Sen sprang tjejerna ner till lekparken och lekte. Gungande, snurrade och åkte kana. 

Men djuren lockade också. Grisar, höns och kaniner.


Men hästarna var ju trots allt bäst. Men vi tittade på håll då en hingst va lite väl vild då det tydligen stod damer i andra hagen. Så ena mannen där sa åt några andra att flytta på sig då hingsten kunde hoppa över. Så vi vände ganska fort och gick därifrån. 

Mysigt var det. Men att betala 320 kronor för fika för familjen kändes ju lite sådär. Men mormorn börjar jobba imorgon efter sin semester så vi ville ta ut det sista med mormorn. 

Men vi andra tänker njuta av semester en vecka till!
 
1 M:

skriven

Ja jag har också hört att det ska vara vansinnigt dyrt att fika där och att det väl inte kan kallas buffé när man betalar efter hur mkt man plockar på sig. Buffé ska väl ändå vara att man betalar ett fast pris och sen äter man tills man spricker (eller är nöjd ändå)

2 Days by Johanna:

skriven

Så härlig tur :)

Kommentera här: