Mestadels i bilen

Vi kom iväg tidigt imorse. Redan strax innan klockan sex rullade vi hemifrån. Frukosten packad i kylväska så hamnade vi i Norrköping innan vi stannade till för kaffe. Tjejerna gillade att äta frukost i bilen innan vi rullade vidare.

 
Vi åkte en omväg. Hamnade i Ullared och ett besök på Gekås. Men jag var absolut inte på shoppinghumör så tjejerna gjorde mest av med sina semesterpengar. Jag tar och laddar upp inför hösten besök med mamma istället. Då går det åt desto mer pengar och mer i kundvagnen. Men nya kuddar till sängen fick följa med hem. Matlådor. Ja, nej, jag var inte nöjd med dagens besök i det stora hela direkt. Bättre lyckat nästa gång helt enkelt!

Vi hamnade till slut i Borås. Vårt mål med resan. Checkade in på hotellet och spanade in rummet. 

 
Inte alls lika glamoröst som när vi sov här med min mamma förra året. Men det får duga. Vilja och Ninja delar säng och Meja sover i egen säng. Får väl hoppas att de sover gott i alla fall. Lite spännande med sängskåp sådär. Skulle kanske behövt det hemma också, för att barnen skulle fått mer lekyta. 

Tjejerna tog fram sina målarböcker och målade en stund.

 
Sen tog vi oss ner till matsalen för att äta lite middag. Scandic Plaza Borås är barnanpassat så en mumsig Sigge Buffe fanns till tjejerna. Dessutom fick de en varsin påse memory när vi checkade in. Och toppen över det var att de fick en varsin "biobiljett" då de visade film i ena konferensrummet. 

 
Så tjejerna mumsade i sig maten och gick iväg och lekte. Hittade en kille i samma ålder att leka med och så gick de iväg till filmen sen. Popcorn och saft stod hotellet för och tjejerna var mycket nöjda!

Ett glas rosé i hotellbaren medan tjejerna tittade klart på filmen. Sen tog vi oss upp. Nu ligger tjejerna i sängs men har inte somnat ännu. Imorgon väntar ett besök på Borås Djurpark. Det ser vi fram emot!

Nu ska jag också försöka sova (det vill säga; stänga av datorn för att börja pilla på mobilen istället..)
 

Kommentera här: