Häng på Parken Zoo

Vi tog oss en tur till Parken Zoo för att titta på djuren, leka lite i parken och åka karuseller. 


Nöjda tjejer som dessutom fick träffa sin pappa och två av hans kollegor i parken då de var där och städade av ett bygge de har haft där. Flamingohuset. Det är invigning där på onsdag klockan 12:00. Då ska vi ju såklart vara där! Vilja som verkligen gillar flamingos vill ju inte missa det. 

 
Även jag passade på att "hänga" lite i parken. 

Vi hade ju som tur var med oss mormorn också till Parken Zoo, då hon också köpt årskort (just för att kunna följa med oss på utflykter hit.) Så hon bjöd oss på lunch på restaurang Stationen. Tjejerna tog pannkaka och jag tog kycklingfilé och klyftpotatis. Riktigt gott faktiskt! Vi blev ju mätta och det var huvudsaken!
Tack för lunchen mamma!

Vi gick vidare till Lilla Zoo, där barnen bland annat fick gå in och klappa jättekaninerna. Som de önskar de hade en egen hemma. Men tyvärr så kommer ju Mejas allergier och astma ivägen för den saken skull. Men god hygien och mediciner så får hon ju trots allt klappa djuren när vi träffar på dem.


 

De busade på riktigt gott inne på Parken Zoo idag. Så glada och spralliga. 

 
Vi tog oss ner till nöjesparken. Karuseller. Tjejerna valde dock att inte åka så många idag. Det började trots allt blåsa på ganska mycket och lite regnstänk kom medan de åkte en karusell. Då unnade dem sig en varsin slush innan vi sakta tog oss tillbaka till bilen för att åka hem!

 
Så tjejerna är mycket nöjda över dagen! 

Nu är vi ju hemma igen och bara tar det lugnt. Tjejerna har fortfarande energi kvar och leker med allt möjligt. Jag har hunnit ta en kopp kaffe i soffan i det lugna. Nu har jag startat en tvättmaskin och ska väl snart börja fundera på vad vi ska äta för middag idag. Blir tyvärr en vända till affären då vi måste köpa ägg. För det ville Meja ha kokta ägg till frukost. Och det hade vi inga hemma. Men till imorgon bör vi nog ha ägg till frukost!

Jag hoppas att ni har haft er en fin måndag!
 
1 Cornelia:

skriven

Vad mysigt! Jag och min bror älskade den där parken när vi var små, vår moster bodde i närheten och det var en riktig höjdpunkt att åka dit!

Svar: Vi har köpt årskort där i några år så vi tar oss dit så fort vi får chansen. Barnen älskar att leka i parken och åka karuseller. Djuren är inte lika intressanta alla gånger :)
Marie

Kommentera här: