Den nya vägen

 
Från och med idag är detta min nya arbetsplats.  Eller i alla fall tillhörigheten. I och med att Torshälla ska sammanslås med Eskilstuna så får vi flytta in till våra tillhörande enheter. Jag flyttades därför in till Park- och Naturavdelningen med start idag. Och det har varit en tung resa dit. För vi har ju vetat om behovet av flytten sedan förra sommaren, men allt beslutades i december och under dessa fem månader ska både lämnade- och mottandeenhet se till att vår övergång skulle bli så bra som möjligt!

Min enhet från början var ju tre enheter i en. Nu är vi uppdelade. Så jag och 7 kollegor flyttades in till vår enhet i Eskilstuna redan idag. Men även om vi kändes riktigt välkomnande så känns allt så himla oklart fortfarande. Hur ska vårt arbete läggas upp, vem ska göra vad och så vidare. Vi ska bara låta det "flyta" på som de gjort hittills en stund, så ska alla bitar falla på plats sen. Vi skulle utgå därifrån redan imorgon, men vi 6 stycken som ska jobba ute i verksamheten väljer att starta i Torshälla i alla fall. Tills dess att allt är mer klart. Men och andra sidan vet jag inte ens nu hur jobbet ska delas upp och vem som ska göra vad. Väldigt oklart "hemma" också.

På fredag ska vi ha individuella samtal med våran chef. Inte chefen så, men hon är vår chef (under vår chef typ). Då får vi diskutera frågor om allt. Hur ska allt bli, vem ska göra vad och hur ska det genomföras. För vi jobbar ju inte så som våra nya kollegor i Eskilstuna gör. Men det känns långt till fredag ändå. Trots allt är det 3 arbetsdagar som jag kan känna hamnar liksom i kläm på något vis. Men det är väl bara att gå ner till jobbet imorgon på morgonen och göra något. På vår prioriterande lista är mer fordon ett krav. För vi kan inte vara 6 kollegor på två bilar. Då lär det bli svårt för vissa att jobba och så vidare.

Men vi är ju ännu i starten med det nya jobbet. Vi kommer till mer klarhet sen. Sen verkar dock vara lite längre bort än jag hoppades på. Så lite stress och ångest på det här nu i och med min halvtidssjukskrivning så känns dagarna lite tyngre en stund. Men det ska lösa sig. På ett eller annat vis!

I fredags arbetade jag min sista dag på Gatu-, Park- och Fritidsenheten för Torshälla Stads förvaltning. Idag arbetade jag min första dag på Park-, och Naturavdelningen för Stadsbyggnadsförvaltningen i Eskilstuna.
 
1 Days by Johanna:

skriven

oh inget kul när saker och ting är oklart så. Förstår det känns l¨ångt till fredag

Kommentera här: