Kalas på Zero One Six

Idag var det äntligen dags för Meja att ha sitt kalas för sina kompisar från skolan. Det blev lite sent i och emd både hockey och basket. Men äntligen fick hon sitt kalas för sina 7 närvarande vänner!



Meja som är lite galnare än sina syskon passades det riktigt bra att ha kalas på Zero One Six. Åka kickbike i full fart nedför backar. Alltså vilket härlig gäng med barn som rörde sig i hela skate-parken (om man nu kallar den så inomhus). Grabbarna var så modiga och vissa riktigt duktiga. Några krockar och vurpor blev det såklart, men barnen var riktigt nöjda över kalaset idag. Det värmde i mitt hjärta!

 
Fika med vännerna och paketöppning efteråt. Det var två tjejer och fem killar som kom och Meja kände sig riktigt uppvaktad och väldigt tacksam!



Vi bokade en uppvisning som vi lyckades boka Linus Lindberg Hansén till. En grym kille som dessutom jobbar på tjejernas skola och fritids. Det var ju lite extra kul eftersom alla gäster visste vem han var. Och han lyckades busa med Meja under uppvisningen (hon ligger fint på plats när han hoppar över henne) som hon tyckte var riktigt grym! Han är grym!

 
Strax innan lunch var vi hemma igen efter ett riktigt lyckat kompiskalas för Meja. Som jag är lycklig för hennes skull. Hon har verkligen riktigt fina vänner i skolan och det glädjer mig! 

Nu snörar vi om för kalas för Rickard som faktiskt fyller hela 33 år idag!
 
1 Bea:

skriven

Såg ut som ett roligt kalas :)
Hälsa grattis till Rickard (gammgubben *fniss*) Ska komma från en gammkärring på 10 år äldre än honom... ;-)
Ha en fortsatt trevlig söndag <3 Kram

2 Vicki:

skriven

Hur länge är ett sådant kalas? Är det med mat precis som på Leos lekland?

Ha det gott,Vicki

Svar: Det kalaset var 1,5 timme. Då fick vi en uppvisning i 10 minuter, sen fick barnen åka i 50 minuter (det räckte gott och väl för alla var trötta) och sen fika. Vi valde bara fika, men man kunde köpa till mat om man ville. Vi tyckte det var lite för tidigt med mat klockan 10.45 så.
Marie

Kommentera här: