Hockeystjärnor blir radiostjärnor

I tisdags blev ju tjejerna inkallade på ett extra ispass i Sméhallen. Det var nämligen så att SR P4 skulle komma och göra ett reportage om hockeyn och klubbchefen ringde då Rickard som i sin tur ringde mig och jag fick leverera dit tre nervösa tjejer.

 
Reporten var riktigt bra och tjejerna gjorde bra ifrån sig. Idag går det att lyssna på deras lilla intervju på SR P4's hemsida. Länk direkt till deras inlägg hittar ni HÄR
Även Rickard och tjejernas tränare Micke var med på direktsändning idag klockan 07:45. 

Det har blivit lite turer under vecka angående just tjejhockeyn här i staden. Vilket jag tycker är riktigt roligt. Mer tjejer till isen helt enkelt.Vi har tidigare fått information om att tjejerna blev tilldelade en serie i Dalarna under säsongen istället för att få spela i Stockholm. Så som längst hade då Mora varit våra motståndare. Och självklart åker man ju den vägen bara för att tjejerna ska få spela match. Enkel resa hemifrån oss är då cirka 24 mil. MEn det är sånt man bara gör. Men efter Södermanlands ishockeyförbund fått nys om allt kring klubbens tjejer så har de lyckats lösa en plats i Stockholms serien. Syd. Vilket då innebär mycket närmre matcher för våra tjejer. 

Och till helgen är det World girls ice hockey weekend. Självklart är våran klubb med och deltar. Vi har prova på hockey för tjejer i alla åldrar under söndagen. Mellan klockan 14 och 16 är det istid som gäller. Men redan klockan 13 öppnas omklädningsrummen upp för tjejer att komma. Det finns låneutrustning att låna under tiden man testar på. Så man behöver bara ha ett underställ med sig när man kommer. 

 
Vi ser fram emot en säsong med tjejerna och deras hockey. 
 
1 Bea:

skriven

Lyssnade på inslaget och du har kloka + duktiga tjejer ❤️

Svar: Tack ❤️
Marie

Kommentera här: