Höstskor till kidsen

Både Meja och Ninja älskade att springa i gräset på väg till skolan. Det var ju liksom vitt, nästan som snö tyckte Ninja. Dock när vi kom fram så var ju strumporna blöta. Så idag när jag ändå åkte till Tuna Park så passade jag på att gå in på Stadium (adlink) och kika på höstkängor. 

 
Hitta dessa från Merrell (adlink). Vattentåliga med förstärkt ovandel och slitstark sula. Vilket mina tjejer behöver. Så mycket som de ramlar och drar fötterna efter sig. Nån som har erfarenhet av skor med detta märke? 

För en gångs skull hittade jag ju då en sko till barn som har större storlekar. Meja är ju en stadig tjej på jorden och har defenitivt inte ärft mina fötter. Nu har vi lika stora fötter hon och jag. Och många juniorskor går ju bara upp till storlek 35. Men dessa finns upp till storlek 38. Tummen upp för det!

Nu måste jag ju dock ha med mig tjejerna så de kan testa skorna. Även om jag de har en viss storlek så kan ju insidan av skorna variera så den kanske inte passar i vilket fall som helst! Får se om blir det en tur dit i eftermiddag. Blir så stressigt dock när tjejerna kommer hem från träning klockan fem, duscha och äta och sen är det ju dags för läxläsning och godnattsaga ungefär. Men vi får se.

Skorna finns dessutom i svart också. Ifall Meja inte skulle falla den rosa färgen i smaken. 
 
1 Vicki:

skriven

Inget märke jag känner till men Stadium brukar ha bra skor. Handlar mycket där. Den ser rejäl ut och en snygg färg med.

Vicki

Kommentera här: