Kalas med vänner

 
Idag var dagen Ninja hade sitt kalas för sina vänner. 5 stycken små tjejer var inbjudna. 3 stycken kompisar från skolan och två kompisar från förskolan. Och alla kunde komma. Det var lycka för Ninja!

Meja och Vilja blev hämtade av farmor och farfar för att slippa vara hemma med en massa småtjejer lekandes och busandes. Ninja blev riktigt mallig över att få hjälpa till med tårtan. En hemmagjord hallontårta.

 
Vi dukade upp fint i vardagsrummet. Och väntade. Väntade glatt tills en efter en kom och plingade på dörren.

 
Det var en lycklig tjej som fick höra Ja må du leva av kompisarna. Blåsa ut ljusen och sen sitta alldeles ensamma i vardagsrummet medan jag, Rickard och så min vännina Teresa satt i köket och fikade. Tjejerna skrattade, pratade och fikade så glatt så jag blev alldeles varm inom mig. Att hon ar så härliga vänner runt sig!

 
Klockan kvart över tre gick sista gästen hem. Lagom till att Vilja och Meja kom hem. Nu finns det inte ett spår om att det har varit kalas i flera omgångar här hemma. Nu får vi skönt nog ladda våra kalas-batterier till början av November när det är dags för Meja att fylla år!

Vi tackar alla som uppvaktat Ninja i samband med hennes 6års firande!
 

Kommentera här: