De sista semesterdagarna

Att göra något litet varje dag. 

Sommarlovet lider mot sitt slut och tjejerna går snart över på rutiner på heltid. Men innan dess ska vi ju försöka få härliga sista semesterdagar tillsammans. Som idag. Då blev det ett 5 timmars besök på Parken Zoo, trots att karusellerna inte var öppna. Så 5 timmar i djurparken.

 
Med oss hade vi min vän Sanna - Viljas gudmor, och hennes son Milton. Barnen lekte på alla lekplatser som gick att leka på. Vi tittade på alla djuren. Kan ha missat något djur, typ manvargen och spindelaporna. Vi åt oss en bra lunch på restaurang Stationen. Jag och Sanna kunde passa på att prata om allt mellan himmel och jord och det var verkligen riktigt skönt!

5 timmar i parken har vi faktiskt inte gjort någon gång i år. Så det var trötta men lyckliga tjejer som fick åka hem och äta ett mellanmål i all hast. Sen dags för Vilja att byta om till underställ hemma och bli skjutsad till ishallen för årets första riktiga hockeyträning. Då gemensamt med Team 06. Rickard kom till ishallen så fort han kom från jobbet så vi andra tjejer kunde åka hem. Lyx att slippa frysa alla dagar!

Vi andra unnade oss en stund ute på gården med en kopp kaffe och härliga vänner. Och lagom när Rickard och Vilja kom hem från träningen så var maten klar och vi kunde äta oss en sen middag. Nu är det slut på tidiga middagar och vi får äta sent, om vi ska äta tillsammans. Men det är oss inget.

Tjejerna är ute och leker igen med sina vänner. Men det börjar bli dags att ropas in för dusch och nedvarvning. Enligt Ninja och mormorn så hade Ninja vaknat redan klockan sex imorse. Så hon bör vara lite trött nu tror jag!

Imorgon är en ny ledig dag. Något litet hittar vi på imorgon också! 
 

Kommentera här: