Det ska vi fira

Älskar att fira det lilla livet..

 
Ikväll firar vi att dispens för Ninja blivit godkänd. Hon får alltså nu spela match tillsammans med F09. Det innebär ju att hon spelar tillsammans med flickor som är två år äldre. Men utvecklingsmässigt så är hon precis där hon ska vara.

Det har varit många turer för Ninja och hennes basket. Eftersom hon tidigt började spela tillsammans med sina storasystrar så har hon även hunnit utvecklats lite snabbare i basket än de jämnåriga. 

Vilket då blev en krock när hon gick ner till laget i sin egna ålder och man fortfarande spelade på låga korgar, med basketboll storlek 5 och lekte bort det mesta av träningen. Ninja kunde sätta sig i bilen efter en träning och påpeka att hon inte ens är svettig, eller att träningen faktiskt var dålig. 

Ninja fortsatte att träna kontinuerligt med F09 under hela förra säsongen. Fler träningar där än med sitt egna lag, allt för att få utmaningar på träningar hela tiden. När säsongen var över så kände Ninja själv att hon inte ville fortsätta i sitt hemmahörande lag. Hon kom inte vidare utam stod kvar och trampade. 

Säsongen drog igång igen efter sommaren. Lycklig Ninja började spela med F09 då deras säsong uppenbarligen började före F10/F11. Men så kom bakslaget där det sas att Ninja visst skulle träna med sitt tidigare hemmahörande lag. Och där dog hennes låga. Det enda hon tyckte var kul var att få hänga med sina kompisar.

En måndag kom coach för F09 tidigare och hann då se hur Ninja vantrivdes på plan och att hon inte alls fick den utmaning hon behöver för att fortsätta ha glädjen i sporten. Ninja valde själv att sluta med F10/F11 och bara träna själv med F09. Hon blev dock kallad till en träningsmatch med F10 som hon följde med på. Där satte hon 25 av lagets totala 47 poäng. Dessutom satte hon en tre-poängare från sidan. Bara sådär liksom.

Coach för F09 sökte dispens hos förbundet, via kansliet i klubben. Så idag fick vi föräldrar samt coach meddelande om att den blivit godkänd. Ninja får nu spela match tillsammans med F09, men förbundet önskar att hon spelar match med F10 om möjlighet finns. Men nu tillhör hon F09.

Vi firar detta genom att dricka drinkar gjorda på Fun Light jordgubb och 7Up. Och imorgon går hon ut på plan i Norrköping och spelar sin första seriematch med F09.

Heja dig Ninja! Fortsätt precis som du är så kommer du gå hur långt som helst ♥

Kommentera här: